Onze diensten

Diensten die het verschil maken

Lifeline

Uw klanten moeten kunnen vertrouwen op de beschikbaarheid en het functioneren van hun mobiele apparatuur. Met Lifeline bieden we uw eindklanten de beste, meest uitgebreide verzekering op de markt. Zij profiteren van gemak, kwaliteit en service.

Tech Support

Tegenwoordig zijn niet alleen laptops, tablets en telefoons met het internet verbonden. Zelfs koelkasten, slimme thermostaten en ovens zijn connected. Met Tech Support zijn uw klanten verzekerd van ondersteuning voor al hun apparaten die met internet verbonden zijn.

Third Party Administrator

Met onze Third Party Administration-diensten hebben wij een sterke focus op verzekeringen van mobiele apparatuur en technische ondersteuning. Onze professionele diensten zijn een waardevolle toevoeging aan uw dienstverlening. Samen met u stellen we de eindklant centraal en leveren we de beste service.

Claims Fullfilment Services

Profiteer van stabiele warehousing en snelle levering van originele of refurbished apparatuur. Uw claimafhandeling is in vertrouwde handen. Door jarenlange internationale ervaring, kennis van de wet- en regelgeving en een internationaal claimsfulfilmentnetwerk profiteert u van kostenbesparing, hoge klanttevredenheid en snelheid van handelen.

Meertalige Servicedesk

Een professionele servicedesk maakt het verschil voor uw dienstverlening. Daarnaast vraagt de hedendaagse technologie om een hoog kennisniveau van de agents. Wij leveren meertalig klantcontact, volledig gecentraliseerd. We staan uw klanten te woord in de taal van hun voorkeur, en op het moment wanneer zij willen.
24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Meer weten?