Claims Fulfillment Services

Fulfilmentoplossing die de klanttevredenheid verhoogt
De afhandeling van serviceclaims heeft grote invloed op de klanttevredenheid. Zij maken dagelijks gebruik van hun mobiele devices. In het geval van een defect willen zij dan ook zo snel en goed mogelijk geholpen worden. Laat de claimafhandeling aan CWS over en verbeter uw dienstverlening.

Ontzorging en maatwerk

Uw claimafhandeling is bij ons in vertrouwde handen. U profiteert van volledige ontzorging en een fulfilmentoplossing die perfect past bij uw behoeften. Afhankelijk van uw wensen voorzien wij in snelle levering van originele, vervangende of refurbished apparatuur.

Ook uw klanttevredenheid zal toenemen. Wij bieden uw klanten snelle en vakkundige reparatieservice. Daarnaast hebben zij zelf de mogelijkheid tot Track & Tracing van hun ingediende claim, waarmee zij 24/7 weten waar ze aan toe zijn.

Snelle en kundige reparatie

Ons reparatieproces is zo ingericht dat iedereen profiteert van een snelle en kundige reparatie. De reparaties worden uitsluitend uitgevoerd door geaccrediteerde reparateurs waarbij gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Zo borgen we kwaliteit en blijft de oorspronkelijke productgarantie behouden.

Kostenbesparing door efficiency

Door ons uitgebreide, internationale fulfilmentnetwerk profiteert u van een kostenbesparing door schaalvoordeel. Door vakkundig advies voorkomen we onnodige reparaties en met professionele reparaties voorkomen we eventuele kosten van een vervangend toestel.

Voordelen voor uw klant:

  • Snelle reparatie van hun devices
  • Kwalitatieve reparaties met behoud van garantie
  • 24/7 inzicht in de status van de claim via Track & Trace

Voordelen voor u:

  • Eén aanspreekpunt
  • Verbeterde klanttevredenheid en klantbehoud
  • Kostenbesparing door efficiënte werkwijze

Dienstverlening die past bij deze tijd

Onze diensten sluiten perfect aan bij uw behoeften en die van uw klanten.

De diensten kunnen op maat worden ontwikkeld of u kiest voor onze gestandaardiseerde diensten, afhankelijk van welke variant het meest geschikt is voor uw organisatie.