Lifeline

Omdat uw klanten vertrouwen op technologie
Mobiele apparatuur maakt het dagelijks leven makkelijker en leuker. Uw klanten moeten hierop kunnen vertrouwen. Wij zorgen daarvoor.

De meest uitgebreide verzekering in de markt

Met Lifeline profiteren uw klanten van de meest heldere, complete en uitgebreide verzekering in de markt. Het ontbreken van kleine lettertjes resulteert in een claimacceptatie van meer dan 98 procent. Zo zijn onder andere verlies en diefstal inclusief zakkenrollen verzekerd en wordt onrechtmatig gebruik tot € 10.000,- vergoed. De verzekering is maandelijks opzegbaar en kent een variabel en realistisch eigen risico o.b.v. de toestelprijs.

Lifeline komt standaard met technische ondersteuning voor alle connected apparaten. Daarmee hebben uw klanten één contactpunt als zij een probleem hebben. De deskundige Technische Support Desk is goed bereikbaar en helpt klanten op de manier die zij willen; via chat of telefoon. Daarnaast hebben klanten 24/7 inzicht in de status van de claim via Track & Trace en weten zij altijd waar ze aan toe zijn.

Aanvulling op uw dienstverlening

Bied uw klanten een verzekeringsoplossing waar zij op kunnen vertrouwen. De hoge claimacceptatie en heldere communicatie zorgen voor een hogere klanttevredenheid en een minimum aan klachten en negatieve aandacht.

Wij verzorgen alles van claimaanvraag tot en met de claimafhandeling. Hier heeft u geen omkijken naar en de belasting op uw interne organisatie is dan ook minimaal. Doordat wij alle facetten van de dienstverlening in eigen beheer hebben, profiteert u van een efficiënte en complete dienstverlening.

Lifeline is op maat aan te passen, waardoor altijd de best passende oplossing ontstaat voor u én uw klanten. Eventueel is Lifeline als whitelabel-variant te gebruiken zodat deze perfect aansluit bij uw bedrijf.

Voordelen voor uw klant:

  • Hoge claimacceptatie (>98 procent)
  • Meest uitgebreide dekking in de markt
  • 24/7 inzicht in de claimstatus via Track & Trace

Voordelen voor u:

  • Vergroot uw inkomsten uit nevenverkopen
  • Maandelijks te ontvangen commissie
  • Volledig ontzorgd; van claimaanvraag tot -afhandeling

Dienstverlening die past bij deze tijd

Onze diensten sluiten perfect aan bij uw behoeften en die van uw klanten.

De diensten kunnen op maat worden ontwikkeld of u kiest voor onze gestandaardiseerde diensten, afhankelijk van welke variant het meest geschikt is voor uw organisatie.