Third Party Administrator

Onze Third Party Administrator-diensten bieden nieuwe verdienmodellen en ontzorgen u volledig
Klantbehoeften, technische mogelijkheden en verdienmodellen veranderen continu. Wilt u over vijf jaar nog onderscheidend zijn? Zorg dan dat u inspeelt op deze veranderingen. Als partner helpen we u daarbij. Onze Third Party Administrator (TPA)-diensten bieden nieuwe verdienmodellen en ontzorgen u volledig.
Zo kunt u zich richten op uw corebusiness.

Focus op verzekeringen en technische ondersteuning

Onze TPA-diensten zijn vooral gericht op verzekeringen van mobiele apparatuur en technische ondersteuning. Onze professionele diensten zijn een waardevolle toevoeging aan uw dienstverlening. Deze kunnen op maat worden ontwikkeld of u kunt ervoor kiezen om gestandaardiseerde diensten aan te bieden, afhankelijk van welke variant het meest geschikt is voor uw organisatie.

Efficiëntere dienstverlening

Door onze jarenlange internationale ervaring, kennis van de wet- en regelgeving en een internationaal claims-fulfilmentnetwerk kunnen wij het verschil maken in kostenbesparing, klanttevredenheid en snelheid van handelen. Wij beheren de volledige supply chain van retaildiensten waardoor u én uw klanten profiteren van de beste oplossing tegen de beste condities.

Kwaliteit op NPS gestuurd

Samen met u bieden we eindklanten de persoonlijke service die zij verdienen. Wij vinden dat uw klanten de beste kwaliteit dienstverlening verdienen. Daarom meten we continu de klanttevredenheid op basis van de Net Promoter Score (NPS) en blijven onze dienstverlening verbeteren.

Voordelen voor uw klant:

  • Nieuwe verdienmodellen voor uw organisatie
  • Focus op uw corebusiness door complete ontzorging
  • NPS-gestuurde kwaliteit van de dienstverlening

Voordelen voor u:

  • Diensten die aansluiten bij hun behoeften
  • Advies waar en wanneer zij deze nodig hebben
  • Hulp in de taal van hun voorkeur

Dienstverlening die past bij deze tijd

Onze diensten sluiten perfect aan bij uw behoeften en die van uw klanten.

De diensten kunnen op maat worden ontwikkeld of u kiest voor onze gestandaardiseerde diensten, afhankelijk van welke variant het meest geschikt is voor uw organisatie.