Over CWS

Uw partner voor de lange termijn

Connected World Services (CWS) is een dienstverlener die zich richt op Third Party Administration.
CWS heeft hierbij een sterke focus op verzekeringen van mobiele apparatuur en technische ondersteuning.
Met ons meertalige servicecenter en onze fulfilment- en supply chain-services kunnen wij uw dienstverlening slimmer en efficiënter maken. Samen bieden we eindklanten de persoonlijke service die zij verdienen.

CWS is onderdeel van de Dixons Carphone plc. Met meer dan 40.000 medewerkers wereldwijd zitten retail en service ingebakken in het DNA van onze onderneming. CWS opereert zelfstandig en bedient het Europese retailkanaal. Op deze manier profiteert u van schaalvoordelen gecombineerd met lokale marktkennis. Voor onze verzekeringsdiensten werken wij samen met gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Daarmee bieden wij de kennis én expertise om onderscheidend te blijven in een dynamische markt.

Services die uw dienstverlening aanvullen

Als retailer bent u goed in het helpen van uw klanten. Laat de rest aan ons over.
Wij beheren de volledige supply chain van retaildiensten en stellen overal de klant centraal. Onze innovatieve Third Party Administration (TPA)-diensten bieden kwaliteit waar u op kunt vertrouwen. Profiteer van de best mogelijke oplossing tegen de beste condities.

Inspelen op de marktbewegingen

Onze diensten kunnen op maat worden ontwikkeld of u kunt ervoor kiezen om gestandaardiseerde diensten aan te bieden, afhankelijk van welke variant het meest geschikt is voor uw organisatie. We denken proactief met u mee en begrijpen uw behoefte, zodat we gezamenlijk kunnen inspelen op de marktbewegingen.

Onze focus en expertise borgen de kwaliteit die u verdient

Services die uw dienstverlening aanvullen

Onze diensten sluiten perfect aan bij uw behoeften en die van uw klanten. Door onze focus en expertise borgen we de kwaliteit die u verdient. Diensten kunnen op maat worden ontwikkeld of u kunt ervoor kiezen om gestandaardiseerde diensten aan te bieden, afhankelijk van welke variant het meest geschikt is voor uw organisatie.